Stromectol is het meest gebruikte breed-spectrum antiparasitaire geneesmiddel op ivermectine-basis in de wereld. Het wordt gebruikt om demodicose, sarcoptische schurft, darmwormen, luizen en schurft te behandelen.

Deze therapie komt in de vorm van tabletten. Het is een gemakkelijk te produceren molecuul met lage kosten en zeer beperkte nadelige effecten. U kunt Stromectol 3 mg kopen in onze online apotheek.

Stromectol 3 mg

Werkzame stof: Ivermectine
Eigenschappen  : Anthelmintic
Gevormd   Orale tabletten
Prijs  : 2,33 € per pil
Vrijgavevoorwaarden:  Zonder recept

Dit product is een door de FDA goedgekeurd medicijn en kan worden gekocht in Duitsland, Spanje, België en Canada. ITALIË,  Stromectol wordt op de markt gebracht door laboratoria Vidal, Eureka, MSD, Biogaran, Mylan, Zentiva onder de handelsnamen Ivectin, Ivermectine . 

Stromectol: het beste middel tegen parasieten

Dit medicijn is een effectief en meestal goed verdragen pesticide. Pesticide verwijst naar een klasse geneesmiddelen die is geïndiceerd bij de behandeling van parasitaire infecties veroorzaakt door wormen, wormen. De niet-receptplichtige werkzame stof ivermectine is een parasietbestrijding die sinds eind jaren tachtig wordt gebruikt.

antiparasitaire medicatie

Stromectol was het eerste alles-in-één-product dat de kracht had om zowel interne als externe parasieten, waaronder luizen en schurft, te bestrijden. Het wordt gebruikt om infecties te behandelen die worden veroorzaakt door bepaalde parasitaire wormen die onder de huid of in het spijsverteringsstelsel leven.

Door Stromectol-beoordelingen te bestuderen , zeggen patiënten dat ze asymptomatisch kunnen zijn of algemene symptomen kunnen hebben, zoals huiduitslag, netelroos, buikpijn en onbedoeld gewichtsverlies.

Deze remedie is een pesticide met een breed spectrum. Het wordt voornamelijk bij mensen gebruikt voor de behandeling van de volgende ziekten:

 • onchocerciasis tegen Oncocerca volvulus;
 • lymfatische filariasis;
 • anguillulosa of strongyloïdose;
 • ascariasis;
 • trichocefalose en pinworms;
 • cutane larve migrans;
 • menselijke sarcoptische schurft

Interne parasieten kunnen verminderde eetlust, verminderde verteerbaarheid van voedsel, verminderde opname van voedingsstoffen, bloeding en bloedarmoede veroorzaken. Bij mensen met een verzwakt afweersysteem (immuunsysteem) kan de behandeling van rondworminfecties het risico op het ontwikkelen van een ernstige of zelfs dodelijke infectie verminderen.

Zodra de diagnose is gesteld, moet de therapie zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Deze stof werkt door de worm te verlammen, die hem geleidelijk doodt en de infectie elimineert. Het behandelen van parasitaire infecties helpt de kwaliteit van leven te verbeteren.

Stromectol: hoe het werkt tegen hoofdluizen

Externe parasieten, zoals luizen, zijn micro-organismen die zich voeden met weefsels, bloed of weefselvloeistoffen van een gastheer.

Orale toediening van ivermectine kan worden aanbevolen. Goedkope Stromectol werkt als een neurotoxisch middel voor de luis. Koop ivermectine online - effectieve luizentherapie.

Preventieve behandeling met Stromectol Schurft

Cette substantie, actief op les nématodes en bepaalde arthropoden, constitue une arme contre la gale. De infectie door een regenachtige provoce een gêne en een souvent des démangeaisons intenses de la peau. Et les acariens femelles creusent in the peau pour y pondre des œufs. De en résulte une démangeaison intens.

schurft preventieve behandeling met stromectol

Deze stof, actief tegen vijanden en op sommige geleedpotigen, is een wapen tegen schurft. Infectie met de schurftmijt veroorzaakt dyscomie en vaak intense jeuk van de huid. En de vrouwelijke mijten graven zich in de huid om daar hun eieren te leggen. Dit resulteert in hevige jeuk.

En individuele therapie moet gepaard gaan met de behandeling van mogelijk besmet linnen. Als u snel een goedkoop medicijn tegen schurft wilt krijgen, is het gemakkelijk om de beste Stromectol online te kopen.

De Stromectol-prijs

De Stromectol-prijs

De online prijzen van Stromectol zijn relatief lager. De kosten van ivermectine in een online apotheek hangen grotendeels af van de bestelde hoeveelheid medicijnverpakkingen. Als u goedkope ivermectine in apotheken wilt bestellen, kiest u voor een groot budgetpakket.

Stromectol prijs per doos

CPR 3 mg 6 mg 12 mg
10 € 32.19 € 36.53 € 50.74
20 € 53.01 € 60.16 € 88.05
30 € 73.83 € 231,80 € 125.36
60 € 136.29 € 154.69 € 237.29
90 € 198.76 € 225.59 € 349.22
120 € 261.22 € 296.49 € 461.14
180 € 386.15 € 438.28 € 685
270 € 573.54 € 650.97 -

Als u op zoek bent geweest naar een apotheek waar u Stromectol goedkoop kunt kopen, heeft u die gevonden.

Hoe werkt het

De medische component Ivermectine is een derivaat van de avermectines. Het werkt op sommige synaptische kanalen van parasieten, met weinig actie voor menselijke kanalen. Dit medicijn komt niet in het centrale zenuwstelsel.

hoe ivermectine werkt

Het mechanisme leidt tot remming van de spierfunctie en de dood van de parasiet. De maximale concentratie van de werkzame stof in het dermale niveau zou ongeveer acht uur na orale toediening worden bereikt en zou 24 uur na toediening afnemen.

Dosis Ivermectine

De therapeutische dosis van dit anthelminticum wordt bepaald op basis van de ernst van een ziekte en het lichaamsgewicht van de patiënt. Dit medicijn moet worden ingenomen met een snelheid van één tablet per 15 kg lichaamsgewicht.

Voor een volledige genezing moet het verloop van de parasitaire besmettingstherapie tot het einde worden uitgevoerd. Voordat u de medische component koopt, wordt het aanbevolen om het aantal pillen voor de gehele anthelmintische behandeling te berekenen.

Neem Stromectol correct in

Het is het beste om dit medicijn op een lege maag in te nemen (1 uur voor het ontbijt) en een glas water te drinken. Voedsel moet binnen twee uur na toediening van de remedie worden vermeden.

Bij kinderen jonger dan 6 jaar moeten de tabletten worden fijngemaakt voordat ze worden doorgeslikt. Probeer het actieve ingrediënt elke dag op hetzelfde tijdstip in te nemen om het effect van het medicijn te maximaliseren.

Stromectol: hoe lang te handelen

Sommige deskundigen raden aan om de inname na 8-15 dagen te herhalen. Een tijdelijke verergering van jeuk kan worden waargenomen in de dagen na de inname.

De werking van Stromectol

De werking van Stromectol

Dit medicijn wordt veel gebruikt en wordt als een veilig medicijn beschouwd. Ivermectine voorkomt dat volwassen wormen zich voortplanten en doodt de wormlarven in het lichaam van de patiënt.

Belangrijkste kenmerken:

 • Breed spectrum effect;
 • Duurzame bestrijding van de belangrijkste parasieten;
 • Bewezen prestaties;
 • Dit medicijn is geschikt voor zeer acute vormen van pediculosis.

Ivermectinetherapie verlicht intense jeuk in de huid en stopt de progressie naar blindheid. Stromectol staat op de lijst met essentiële geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de ontdekking ervan werd benadrukt door een Nobelprijs voor de geneeskunde.

Waarschuwing

Dit product is gecontra-indiceerd bij mensen die onmiddellijk overgevoelig zijn voor het medicijn. De medische component moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij immuungecompromitteerde mensen.

Dit product heeft de volgende contra-indicaties: acute gastro-intestinale infecties; overgevoeligheid voor de ingrediënten van het medicijn; Leverfalen; infectieziekten; virale ziekten.

Stromectol en Alcool

Beperk alcoholische dranken. Deze drug en alcohol vormen zelden een goede combinatie.

Zwangerschap en borstvoeding

Zwangerschap . Dit medicijn mag niet tijdens de zwangerschap worden gebruikt, tenzij de voordelen opwegen tegen de risico's.

Borstvoeding . Dit medicijn gaat over in de moedermelk. Het dient niet te worden aanbevolen voor moeders die borstvoeding geven aan een baby jonger dan drie maanden.

Kind . De veiligheid en werkzaamheid van dit medicijn zijn niet vastgesteld voor kinderen die minder dan 15 kg wegen.

Bijwerkingen

Enkele van de bijwerkingen die kunnen optreden na gebruik van ivermectine zijn: misselijkheid; Hij kokhalsde; diarree; temperatuur; spierpijn.

Omdat klanten ons vertrouwen

Controleer zorgvuldig de online apotheek waar u Stromectol wilt kopen. Onze missie is om de beste leveranciers en de meest betrouwbare fabrikanten te vinden. We waarderen onze klanten en de gemeenschap die we hebben opgebouwd!

Hoge kwaliteit Stromectol
Hoge kwaliteit Stromectol

De kwaliteit van onze producten is fundamenteel en vertegenwoordigt een trots in onze ogen.

Ons team werkt 24/7
Ons team werkt 24/7


Als u vragen heeft, neem dan contact op met ons.

Veilig en betrouwbaar
Veilig en betrouwbaar


Onze service is ontworpen om prioriteit te geven aan uw anonimiteit en veiligheid.

Hier kunt u niet alleen medicijnen tegen lage prijzen online kopen, maar ook geld besparen bij het bestellen van een grote hoeveelheid. Bij onze online apotheek kunt u Stromectol zonder recept kopen.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de vraag "Ivermectine zalf kopen bij Kruidvat of Etos?". Dan kunt u via de link ons artikel hierover lezen.